General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Go down

General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by CASH XRS on Fri Jun 15, 2012 5:10 pm

How can I post an image to the forum. Can I do it without using photobucket? Say I wanted to post a quick picture from google?
avatar
CASH XRS
Junior Forum Spammer

Posts : 433
Join date : 2012-03-05
Age : 29
Location : Philadelphia, PA

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by BiggLou55 on Fri Jun 15, 2012 5:15 pm

YUUUUUP!!

Right click on the image from google and select "copy image URL"

In the forums, past that link between the IMG tags...

DONE...

_________________

My Video Library (thread) - In the Pits with Bigglou55 (YouTube)
avatar
BiggLou55
Forum Admin

Posts : 4308
Join date : 2012-03-02
Age : 45
Location : Nashville, TN - USA

http://bg55.com

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by CASH XRS on Fri Jun 15, 2012 5:34 pm

Ok so here's what I just tried, I clicked the "Image" square above reply, pasted the link. It automatically applies the IMG tags but it shows up as a box with a red x?
avatar
CASH XRS
Junior Forum Spammer

Posts : 433
Join date : 2012-03-05
Age : 29
Location : Philadelphia, PA

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by BiggLou55 on Fri Jun 15, 2012 6:45 pm



Are you sure your chose "Copy Image URL" and not "Copy URL"?

Try it on your Avatar above this text... Here is what I did: right clicked on the image > selected "Copy Image URL" > clicked the image icon in the post toolbar > pasted the Image URL I copied > click OK...

_________________

My Video Library (thread) - In the Pits with Bigglou55 (YouTube)
avatar
BiggLou55
Forum Admin

Posts : 4308
Join date : 2012-03-02
Age : 45
Location : Nashville, TN - USA

http://bg55.com

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by beefsupreme42 on Sat Jun 16, 2012 4:09 pm

what I do is post them on flickr, go to the medium 640 size, right click and then click properties. It will show the image URL in the box that pops up. copy that and click the insert image button on your post. you can paste the URL in the box that pops up

_________________


nubrocket wrote:Beef's Jeep coming off the line is like a fat kid rushing to the front of the lunch line
avatar
beefsupreme42
I-AM-SPAMMER (Lou's Elite!)

Posts : 3259
Join date : 2012-03-25
Age : 21
Location : Suburbs of Chicago

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by beefsupreme42 on Fri Jun 22, 2012 10:28 am

Ok heres a weird one. on my last computer, google was working fine and then one day it just stopped working. every time I tried to load google, a little pop-up on the bottom of my screen would open and say "google is not responding." the most confusing part about it is that this only happened to google... anybody think they know what it was?

_________________


nubrocket wrote:Beef's Jeep coming off the line is like a fat kid rushing to the front of the lunch line
avatar
beefsupreme42
I-AM-SPAMMER (Lou's Elite!)

Posts : 3259
Join date : 2012-03-25
Age : 21
Location : Suburbs of Chicago

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by swviper on Fri Jun 22, 2012 10:31 am

Did you change your Google password or anything lately? Or do you use Chrome with more than one Google account?
avatar
swviper
- Vigo the Carpathian -

Posts : 910
Join date : 2012-03-06
Age : 47
Location : ON CA

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by BiggLou55 on Fri Jun 22, 2012 11:54 am

Clear your Browser Cache (temp internet files)... chances are there's a corrupted file in the cahce...

What browser do you use?


BTW... I use Chrome for everything except internal sites at the office (we are SharePoint heavy here)... Chrome is the best (take it from an IT guy)... Wink

_________________

My Video Library (thread) - In the Pits with Bigglou55 (YouTube)
avatar
BiggLou55
Forum Admin

Posts : 4308
Join date : 2012-03-02
Age : 45
Location : Nashville, TN - USA

http://bg55.com

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by beefsupreme42 on Fri Jun 22, 2012 5:26 pm

I used internet explorer 8 or 9 (not sure which one but I'm pretty sure its 9)

_________________


nubrocket wrote:Beef's Jeep coming off the line is like a fat kid rushing to the front of the lunch line
avatar
beefsupreme42
I-AM-SPAMMER (Lou's Elite!)

Posts : 3259
Join date : 2012-03-25
Age : 21
Location : Suburbs of Chicago

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by beefsupreme42 on Wed Aug 15, 2012 7:26 pm

seems like I'm having the most problems here. In my most recent problem I turned on my computer after it tried to update itself. It got to about 30% and quit (I got a black screen for about a minute or so) so I turned it off bu pressing the power button. then I turned it on again after about a minute and the screen was completely orange... tried it again a few times and the same thing happened. eventually it showed the screen with the big block-ish writing and a button that says "start windows normally" and it started up like normal. anybody know what happened?

_________________


nubrocket wrote:Beef's Jeep coming off the line is like a fat kid rushing to the front of the lunch line
avatar
beefsupreme42
I-AM-SPAMMER (Lou's Elite!)

Posts : 3259
Join date : 2012-03-25
Age : 21
Location : Suburbs of Chicago

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by BiggLou55 on Wed Aug 15, 2012 7:28 pm

Microsoft Update? You turned it off during the MS Update?

_________________

My Video Library (thread) - In the Pits with Bigglou55 (YouTube)
avatar
BiggLou55
Forum Admin

Posts : 4308
Join date : 2012-03-02
Age : 45
Location : Nashville, TN - USA

http://bg55.com

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by beefsupreme42 on Wed Aug 15, 2012 7:30 pm

it got to 30% when it was installing and then it quit....

_________________


nubrocket wrote:Beef's Jeep coming off the line is like a fat kid rushing to the front of the lunch line
avatar
beefsupreme42
I-AM-SPAMMER (Lou's Elite!)

Posts : 3259
Join date : 2012-03-25
Age : 21
Location : Suburbs of Chicago

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by beefsupreme42 on Wed Aug 15, 2012 7:31 pm

....or applying. whichever one happens right when you turn your computer on

_________________


nubrocket wrote:Beef's Jeep coming off the line is like a fat kid rushing to the front of the lunch line
avatar
beefsupreme42
I-AM-SPAMMER (Lou's Elite!)

Posts : 3259
Join date : 2012-03-25
Age : 21
Location : Suburbs of Chicago

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by BiggLou55 on Wed Aug 15, 2012 7:50 pm

So.... Repeat after me Beef...

"I will never again shut power off on a computer while it is applying OS updates on a Windows, Mac or Linux system! Bad things can and almost certainly WILL happen!"

That's all I will say except this is 100% a P.E.B.K.A.C. issue! (nub should get that one)... Very Happy

_________________

My Video Library (thread) - In the Pits with Bigglou55 (YouTube)
avatar
BiggLou55
Forum Admin

Posts : 4308
Join date : 2012-03-02
Age : 45
Location : Nashville, TN - USA

http://bg55.com

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by beefsupreme42 on Thu Aug 16, 2012 9:48 am

I will never again shut power off on a computer while it is applying OS updates on a Windows, Mac or Linux system! Bad things can and almost certainly WILL happen! Very Happy

_________________


nubrocket wrote:Beef's Jeep coming off the line is like a fat kid rushing to the front of the lunch line
avatar
beefsupreme42
I-AM-SPAMMER (Lou's Elite!)

Posts : 3259
Join date : 2012-03-25
Age : 21
Location : Suburbs of Chicago

Back to top Go down

Re: General Tech Questions (Lou will usually be first to respond)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum